Del på sosiale medier

Tiden for desentraliserte folkeråd har kommet.

Sentralisert ledelse med politikere og herskere har ikke klart å skape harmoniske og helhetlig friske samfunn. Tiden har kommet for befolkningen å ta ansvar og skape nye stabile systemer.

Bildene ovenfor er fra International Council of thirteen Indigeneus Grandmothers 

Balanserte og modne folkeråd kan og vil erstatte systemer vi alle vet ikke fungerer lenger. 

“Tvil aldri på at en liten gruppe bevisste, engasjerte borgere kan forandre verden. Faktisk er de de eneste det noensinne har lykkes for. – Margaret Mead

En ide kan ikke dø eller ødelegges, den lever i oss som et frø og når tiden har kommet vil det utfolde seg og bli virkelighet. Ideen om helhetlig friske samfunn begynner å bygge røtter, og vokser i våre hjerter. Ved å tro på denne ideen og dele den med andre blomstrer det og manifesterer seg i vår virkelighet. Profesier fra mange urkulturer snakker om disse tider og hvordan menneskeheten vil sette tilside sine forskjeller og komme sammen for å helbrede. Det er ikke en ny ide, den har vært med oss lenge, og det er opp til hver av oss å ta handling.

Videre i denne artikkelen vil vi utforske hvordan folkeråd KAN fungere slik at det sikrer harmoniske samfunn og rettferdig ledelse. 

Desentralisert ledelse, hvor befolkningen til syvende og sist kan lede seg selv og leve trygt i frihet og harmoni med hverandre og naturen. Det er ikke et eventyr, det er praktisk mulig og noe vi som menneskehet nå ser er nødvendig for vi kan leve i fred på denne planeten.

Et folkeråd er ment for å veilede og dele visdom, ikke for å ta avgjørelser på vegne av befolkningen. Folkeråd som beskrevet her er tjenere for befolkningen og kan kun gi råd.

Balanserte folkeråd burde bestå av likeverdige vesener som beviser at de jobber for det beste for helheten. For at dette skal være stødig anbefales det at det er balanse mellom det feminine og maskuline, med par som har egne barn og beviser at de lever harmonisk sammen som gode foreldre og forbilder. De som praktiserer kjærlighet til folket og har motivasjon for å ivareta neste generasjoner forbi sine egne interesser.

Lokale råd burde ikke være mindre enn 6 personer, og større områder burde ha inntil 64 personer. Om vi klarer å samle i folkeråd for hele «nasjoner» anbefales en grense på 144.

Samling i sirkel hvor alle har lik rett til å dele sin visdom og kunnskap (talking stick prinsipp, og fredelig kommunikasjon).

For at fornyelse og naturlig bevegelse opprettholdes er strukturen som 2 spiraler som danser. Når et par er ferdig med sin tjeneste kommer et nytt par inn som har vist seg verdig. Enhver person kan tjene i maks 7 år om gangen, og må ihvertfall ha 3 år pause.

Deres møter streames LIVE og er tilgjengelig for alle å se på også i arkiv. Rådets formål er å komme frem til gode løsninger for våre utfordringer som samfunn, og hjelpe befolkningen lede seg selv og samskape harmonisk. Rådets plikt er også å ivareta naturen og livsgrunnlaget.

Uansett utfoldelse av disse rådene har de IKKE makt/lov/rett til å tvinge befolkningen til å implementere noen av løsningene som kommer frem. Hver ide, sak eller prosjekt som kommer frem i enighet KAN befolkningen stemme på om de synes det er en god ide.

Desentraliserte stemme-systemet er forklart i en egen artikkel.

For at dette systemet skal fungere må det også skje en opprydning i «main stream» media som eies per dato av en håndfull mennesker som har finansielle interesser. Kunnskap om hva som skjer i verden må komme fra flere uavhengige kilder, og kunne grundig faktasjekkes. Dette er mulig med riktig oppsett av lover som medie- og sosiale medie selskaper må føye seg til.

Dette er ideer som kan deles videre, og det er opp til deg som leser dette om du synes ideene er gode og vil dele videre og sette i praksis.

Sammen kan vi skape helhetlig friske samfunn, les mer om hvordan her.


Del på sosiale medier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *